Forum


Forum - gerechten

You are here:
Forum => Marokkaanse recepten => gerechten

<-Back

 1 

Continue->


Nawal (Gast)
10/14/2012 4:27pm (UTC)[quote]

Benodigdheden flensjes:

1/4 liter melk
2 eieren
Snufje zout
Snufje peper
1 eetlepel gesmolten boter
80 gram meel

Vulling:

5 champignons gesneden met een dunschiller
1 ui fijn gesneden
1 rode paprika
200 gram gehakt
Olie
Zout
Peper
Komijn
Grove peper
Paprikapoeder
Geraspte kaas

Bereiding:

Mix de melk, eieren, zout, peper, boter en meel in een kom. Giet een beetje van het beslag in een hete koekenpan met boter. Laat het beslag goed op de bedem van de pan uitlopen, zodat je een rond geheel krijgt. Bak het flensje aan beide kanten goudbruin.

Neem een pan en doe hierin een scheutje olie, bak hierin de ui met de paprika en gehakt. voeg daarna de champignons toe. Voeg de kruiden toe en meng het geheel goed door elkaar. Laat het een paar minuten goed doorbakken.

Neem daarna 1 flensje en verdeel een beetje van het gehaktmengsel hierop. Leg er 1 flensje op en verdeel ook hierop een beetje gehaktmengsel. Rol het vervolgens op. Snijd er schijven van en leg deze op een bakblik. Strooi er geraspte kaas over en verwarm ze in de oven voor 10 minuten tot de kaas gesmolten en gegratineerd is.

http://i36.tinypic.com/2ptq6q8.jpg

http://i35.tinypic.com/2l7uo3.jpg

http://i37.tinypic.com/dbqts6.jpg
Nawal (Gast)
10/14/2012 4:31pm (UTC)[quote]
Foto 1




Benodigdheden flensjes:

1/4 liter melk
2 eieren
Snufje zout
Snufje peper
1 eetlepel gesmolten boter
80 gram meel

Vulling:

5 champignons gesneden met een dunschiller
1 ui fijn gesneden
1 rode paprika
200 gram gehakt
Olie
Zout
Peper
Komijn
Grove peper
Paprikapoeder
Geraspte kaas

Bereiding:

Mix de melk, eieren, zout, peper, boter en meel in een kom. Giet een beetje van het beslag in een hete koekenpan met boter. Laat het beslag goed op de bedem van de pan uitlopen, zodat je een rond geheel krijgt. Bak het flensje aan beide kanten goudbruin.

Neem een pan en doe hierin een scheutje olie, bak hierin de ui met de paprika en gehakt. voeg daarna de champignons toe. Voeg de kruiden toe en meng het geheel goed door elkaar. Laat het een paar minuten goed doorbakken.

Neem daarna 1 flensje en verdeel een beetje van het gehaktmengsel hierop. Leg er 1 flensje op en verdeel ook hierop een beetje gehaktmengsel. Rol het vervolgens op. Snijd er schijven van en leg deze op een bakblik. Strooi er geraspte kaas over en verwarm ze in de oven voor 10 minuten tot de kaas gesmolten en gegratineerd is.

Answer:

Nickname:

 Text color:

 Font size:
Close tags



Total topics: 7
Total posts: 11
Total users: 2
 
klok
 
Radio
 
Rabat-City
 
Van Dale
 

Recepten
 



 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free